Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
93 point

Opthimus 25 Ron Dominicano Oporto

Anmeldt d. 26-10-2012 af Mads "Romhatten" Heitmann

Duft

Ikke så klart, at det er portvin – minder meget om den alm. 25’er i duften. Krydderi, mørk chokolade og egetræ. Dog er styrken til at fornemme. Meget, meget nydeligt glas, som man kan sidde og udforske med næsen en hele aften.

Smag

Helt klar note på portvin! Honning, tobak, vanilje og meget mørke krydderier - en eminent udgave af Opthimus 25. Der er masser af power og masser af smage, og selv om den er meget sød, så holder den flot balancen.

Bedømmelse

Dette er en af de 25 års finish-romme, som Opthimus er kendt for at lave. Den er lageret på portvinsfade, som navnet antyder. Forskellen på Opthimus Ron Dominicano 25 Oporto og den normale Opthimus 25’er skal findes i slutfasen af lagringsprocessen. Her er den blevet tappet over på brugte portvinsfade, hvor den har ligget i op til 2 år inden den er tappet over på flaske. Yderligere er der forskel på alkoholprocenterne. Hvor den normale udgave kun holder 38 % er vi helt oppe på 43 %, på denne udgave. Det er bestemt noget der klæder rommen, da den tunge sødme bliver løftet af den 5 % højere alkoholprocent. Det er et mægtigt glas rom på linje med dens bror, som har fået en whisky finish.

Kan købes her

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!

Dominikansk Republik
1000 DKK
43%
70 cl
Kan købes her
Sødme: 8/10
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10


Krydderi, mørk chokolade og egetræ. Dog er styrken til at fornemme. Meget, meget nydeligt glas, som man kan sidde og udforske med næsen en hele aften.


Helt klar note på portvin! Honning, tobak, vanilje og meget mørke krydderier - en eminent udgave af Opthimus 25.

Brugerbedømmelser: 81/100 (10 stemmer)


Tilmeld dig nyhedsbrevet