Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Se vores aktuelle smagninger

Romsmagning

 

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger - du kan roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot læse videre. Du er også velkommen til at sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Offentlig eller digital romsmagning?

Vi tilbyder romsmagninger i mange forskellige formater, både hjemme i privaten hos dig selv, ved offentlige arrangementer med billetsalg og digitalt på skærmen i din stue.

Læs mere om vores forskellige romsmagninger her:

Offentlig Romsmagning Med Romhatten Digital Romsmagning Med Romhatten

Privat romsmagning

Står du og skal arrangere et festligt indslag, og vil du gerne prøve noget nyt og anderledes? Prøv en romsmagning med Romhatten.dk hvis du savner en idé til et indslag. En romsmagning passer perfekt til en herrefrokost, polterabend eller firmafest.

  • Arrangementets varighed er ca. 1,5 time.
  • Man smager på 6 forskellige rom pr. mand.
  • Normalt afholdes smagningen i privaten eller på arbejdspladsen, eller hvor det passer jer bedst. Hvis smagningen skal finde sted i Aarhus vil det være muligt at bruge Alberts Bar. Hvis Alberts Bar benyttes er der ligeledes mulighed for efterfølgende spisning inkl. øl, vand, vin eller cocktails. Baren kan huse op til 60 personer.

Rom-programmet kunne se således ud:

 1. The Real McCoy 5 Years Old Rum
 2. The Real McCoy 12 Years Old Rum
 3. Brugal 1888 Ron Doblemente Anejado Gran Reserva
 4. Chamarel X.O Premium Rum
 5. Oliver's Exquisito Ron Solera 1985
 6. Don Papa Baroko (rum based spirit drink)

Med ovenstående produkter kommer man stort set hele vejen rundt om de forskellige stilarter mm., men udvalget af rom kan naturligvis variere. Hvis det ønskes, har vi også mulighed for at lave en kombineret rom/cocktail smagning, fx med servering af tre rom rent + tre cocktails. Ønsker man cocktails til at indgå i smagningen, skal man regne med en merpris på 100 kr. ex. moms pr. deltager ved min. 20 deltagere. Priserne som oplyses her på siden omfatter ikke cocktails.

Prisen for en romsmagning:

Beregn din egen pris ude til venstre (på mobil herunder). Du kan også sende mig en mail, hvis du ønsker en special løsning. Vi laver både blindsmagninger, temasmagninger og mindre smagninger. Vi kan give dig lige præcis det du ønsker.

Beregn en romsmagning

Antal personer
0 kr. ekskl. moms

Kører ud i alle byer

Prisen afhænger af om det er i Aarhus, Aalborg, Odense eller andet sted i Danmark. Brug beregneren til venstre (hvis på mobil nederst), og find din pris. Det bliver pålagt et transportgebyr for smagninger udenfor Østjylland (dette beløb er indregnet i prisen når du bruger prisberegneren).

Du er altid velkommen til at sende en mail på kontakt@romhatten.dk hvis du har spørgsmål eller vil aflægge en bestilling.

​Aflysning​​ af bestilt privet romsmagning

Ved udeblivelse eller aflysning under 24 timer bliver der opkrævet 50% af aftalt betaling.​ Aflyses der indenfor syv dage til arrangementsstart bliver der opkrævet 25% af aftalt betaling. ​Aflysninger ​skal ske telefonisk eller pr. mail.

Smagningerne afholdes af:

Mads Heitmann (til venstre) står som hovedregel for alle smagningerne. Dog kan du være heldig at få en smagning med Lauge Andreas Kjær (til højre).

Mads om sig selv: 
Jeg startede mit romeventyr i 2007 da jeg endnu gik i gymnasiet. Jeg var tiltrukket af rom og så at min romsamling blev større og større. I 2010 valgte jeg at starte Romhatten.dk (det er den hjemmeside du sidder på nu), primært fordi jeg følte en skrivetrang. Anmeldelser af rom og artikler om rom var starten på en romformidlende karriere, som i 2015 udviklede sig til et fuldtidsjob for mig. I dag lever jeg af at formidle rom igennem romsmagninger, hvor jeg tilbage i 2012 for første gang lavede en professionel romsmagning. Siden 2012 har jeg lavet over 200 romsmagninger rundt omkring i hele Danmark.

2015 var også året hvor jeg sammen med Rasmus Brøchner Hansen udgav "Rombogen" i samarbjede med Politikens Forlag. Den første danske bog om rom!

Lauge om sig selv:
Jeg startede for alvor mit romeventyr i 2012. Min nysgerrighed for alkoholiske drikke startede allerede i 2008, hvor jeg som medarbejder i en vinforhandler udviklede stor interesse for vin og især portvin. Da jeg stødte på kvalitetsrom første gang, blev jeg forelsket. Jeg har været forbi både whisky, gin og tequila, men det var i rommen, jeg fandt mit kald. Det er her, jeg synes, der er størst adspredelse, og så smager rom bare dejligt. Uanset om det er en sød spanskstilet rom, en aromatisk jamaicarom eller en tør franskstilet rhum agricole, kan rommen finde sin plads hos mig. Jeg har de seneste år haft mulighed for at smage rigtigt mange dejlige rom. De fleste lommepenge er da også blevet brugt på at smage nye rom og udvide samlingen derhjemme.

Jeg arbejder til dagligt med at undervise, og derfor var det naturligt for mig at starte med at lave romsmagninger, så jeg kan få lov at dele ud af mine erfaringer og viden, så andre kan opleve det samme eventyr, som jeg har haft indtil nu.

Mads Heitmann Lauge Kjaer Fra Romhatten2

 Mads Heitmann & Lauge Kjær i en sukkerrørsmark i Caribien

Køb billet til en offentlig romsmagning

Vi holder jævnligt romsmagninger, hvortil du kan købe billetter. Se vores aktuelle smagninger her.

Kundeudtalelser:

"Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Folk kunne slet ikke få armene ned igen, over dit udvalg af gode rom, og din behagelige og meget vidende måde at guide os igennem smagningen på. Du besvarede samtlige spørgsmål til bravour, og det er absolut ikke sidste gang jeg/vi bestiller et arrangement hos dig. Vi vil til enhver tid anbefale romhatten.dk som en super oplevelse.. Endnu engang TAK. 
Mvh Michael og Mia"