MasterClass med John Georges, Master Distiller for Angostura
Skrevet d. 09-09-2013 af Mads "Romhatten" HeitmannRomhatten.dk har fået æren af at arrangere en eksklusiv event i Danmark.
Er du romnørd (eller på vej til at blive det), og kunne du godt tænke dig at møde en mand, der aktivt arbejder med romproduktion? Nu har du muligheden! Der afholdes tirsdag den 1. oktober i Vejle en Angostura MasterClass på stedet, hvor verdens dyreste rom holder til: Restaurant The Lodge.
Til at afholde denne MasterClass har vi fået fornemt besøg hele vejen fra Trinidad & Tobago. Master Distiller John Georges har været ansat på Angostura destilleriet i over 30 år og er i dag hovedansvarlig, når det gælder Angostura’s rom. John Georges er kendt for sine lidenskabelige fortællinger, når det gælder Trinidad & Tobago’s nationaldrik. Kom og bliv klogere på Angostura’s rom og generel romproduktion…
Angostura destillerer hvert eneste år over 50 millioner liter rom i forskellige aftapninger til glæde for den hastigt voksende skare af dedikerede rom-elskere. Angostura er derfor et milliardforetagende med langt flere strenge at spille på end den legendariske Angostura-bitter, som mange sikkert vil nikke genkendende til.
Til aftenens MasterClass vil John Georges præsentere Angostura’s historie og gennemgå deres rom-portefølje med tilhørende smagsprøver. Vi håber, at du er klar til en aften, hvor du får mulighed for at komme tæt på en af verdens helt store personligheder indenfor rom. Men skynd dig – antallet af pladser er begrænset.
Detaljer:
- Billetter kan købes på Rombo.dk til 250 kr/person (find denne MasterClass under ”arrangementer”).
- Dato: Tirsdag den 1. oktober 2013, kl. 20.00.
- Sted: Restaurant The Lodge, Dæmningen 42, 7100 Vejle (2 minutters gang fra Vejle banegård).
- Smagning af 6 Angostura-produkter, og heriblandt vil der være en overraskelse.
- Arrangementet vil tage imellem 2 og 3 timer.
- Foredraget vil blive afholdt på engelsk.
Smagsprogram:
1) Angostura Reserva
2) Angostura 5 år
3) Angostura 7 år
4) Angostura 1919
5) Angostura 1824
6) Surprise
Ønsker du at spise på restauranten inden smagningen med John George, er der også mulighed for dette. The Lodge har en 3-retters menu til kun 300 kr. (normalpris Kr. 395,-)
Grillmenu:
- Forret: Daniel Letz’ røget laks m/ rygeost & sprød rug
- Hovedret: 200 gram Entrecôte m/ pommes frites & sauce bearnaise
- Dessert: Créme Brûllée m/ Tahiti vanilje
Bestil bord på tlf. 7573 8500
Vi glæder os til at se dig til en spændende aften på The Lodge.