Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Rom & Rejs til Martinique 2019

Rejse dato: 15.04.2019

Vi er nu klar til at invitere dig med på rejse til Caribien, nærmere bestemt Martinique. Hvis du kunne tænke dig at opleve romproduktion og caribisk kultur helt tæt på, så bør du læse videre her på siden. Vi planlægger nemlig en rom-tur til foråret 2019, og du er inviteret. Mads Heitmann og Lauge Kjær fra Romhatten.dk vil ledsage turens deltagere under rejsen til og fra Martinique, under alle destilleribesøg, og generelt fungere som tour-guides under hele turen. Rom & Rejs til Martinique 2019 er lavet i samarbejde med Jysk Rejsebureau, som hjælper med planlægningen og de fornødne forsikringer mv.

Dato for rejse: den 15. april til 23. april 2019

I prisen medfølger:

  • Flybillet tur/retur fra Kastrup til Martinique
  • Transport tur/retur fra lufthavn til hotel på Martinique
  • Syv overnatninger på Hotel Bambou i dobbeltværelse inkl. halvpension (morgenmad & aftensmad)
  • Transport til og fra mindst fem destillerier inkl. rundvisninger og smagninger. Det er endnu ikke 100% på plads hvilke destillerier vi skal besøge – mere information ang. dette kommer senere, her på siden.
Prisen for deltagelse pr. person er 16.995,-

Du kan stadig nå at komme med, men da der har været deadline for tilmelding til turen kan vi ikke garantere hvad prisen bliver. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil med. Så undersøger vi hvad vi har af muligheder. 

Ring eller skriv til Mads Heitmann på 28 94 95 23 eller kontakt@romhatten.dk for at reservere/købe billet til turen. 

Ift. betalingen, så kan man betale over to gange. 10.000kr i første omgang  og resten inden den 25. februar. Med den første betaling booker man pladsen.

Rom Rejs Til Martinique Banner

Om Martinique

Martinique er en fransk ø i det caribiske øhav. Øen er kendt for sin smukke og frodige natur, og ikke mindst sit todelte ø-klima. Den nordlige del af øen er præget af bjerge og fugtigt klima, samtidig med at den sydlige del er mindre bakket og mere tørt. På øen findes der ni destillerier som allesammen producerer rhum agricole. Den franske romstil som man finder på Martinique er en meget frisk, syrlig og kraftig romtype. Man producerer ikke rom af melasse men derimod af friskpresset sukkerrørssaft, hvilket giver en meget anderledes smagsprofil end hvis man er vant til at nyde rom fra fx Latinamerika. Desuden tilsætter man ikke sukker til rommen på Martinique, hvilket betyder at man ikke finder de søde romtyper på øen. Der bliver både produceret ulagret og lagret rom på Martinique, og når vi skal besøge destillerierne på øen vil der være rig mulighed for at følge hele produktionsprocessen fra sukkerrør til flaske.

Destilleriebesøg

Vi kommer til at bo relativt centralt på øen, hvilket betyder at der kun vil være ca. 1 times kørsel fra hotellet til de destillerier der ligger længst væk. Mindre transporttid – mere tid til rom! Det er planen at vi skal besøge følgende destillerier:

Distillerie Rhum J.M.
Distillerie Neisson
Distillerie du Simon
Habitation Clément
Distillerie A1710
Distillerie La Favorite

Kontakt Mads Heitmann hvis du har spørgsmål om turen.

Hotel Bambou

Hotel Bambou


Tilmeld dig nyhedsbrevet