Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Rom & Rejs til Barbados 2020 (AFLYST)

Rejse dato: 09/03/2020

- TUREN ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET FOR FÅ TILMELDINGER -

Vi er nu endnu engang klar til at invitere dig med på rejse til Caribien, nærmere bestemt Barbados. Hvis du kunne tænke dig at opleve romproduktion og caribisk kultur helt tæt på, så bør du læse videre her. Vi planlægger nemlig en rom-tur til foråret 2020, og du er inviteret.

Mads Heitmann fra Romhatten.dk vil ledsage turens deltagere under rejsen til og fra Barbados, under alle destilleribesøg, og generelt fungere som tour-guide under hele rejsen. Rom & Rejs til Barbados 2020 er lavet i samarbejde med Jysk Rejsebureau, som hjælper med planlægningen og de fornødne forsikringer mv.

Dato for rejse: den 9. marts til 16. marts 2020

I prisen medfølger:

/ Flybillet tur/retur fra Billund til Barbados.

/ Transport tur/retur fra lufthavn til hotel på Barbados.

/ Syv overnatninger på Dover Beach Hotel i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

/ Transport til og fra fire destillerier inkl. rundvisninger og smagninger. Derudover skal vi besøge en rørsukkerfabrik.

Prisen for deltagelse pr. person er 16.495,-

Book din billet nu – ring eller skriv til Mads Heitmann på 28 94 95 23 eller kontakt@romhatten.dk for at reservere og købe billet til turen. Deadline for booking af billet er den 21. oktober 2019.

Ift. betalingen, så kan man betale over to gange. 10.000kr i første omgang (ved booking) og resten inden den 15. januar. Med den første betaling booker man pladsen på turen og hæfter for anden betalingsrate.

Fb Event Cover

Om Barbados

Barbados er en charmerende lille ø i Caribien, som i alt huser fire destillerier. På Rom & Rejs til Barbados 2020 skal vi naturligvis besøge alle fire destillerier. Der er tale om følgende:

  • Foursquare Rum Distillery (familieejet)
  • West Indies Rum Distillery (ejet af Plantation Rum)
  • Mount Gay Rum Distillery (ejet af Rémy Cointreau)
  • St. Nicholas Abbey Distillery (familieejet)

Barbados er en østat i øgruppen de Små Antiller i Caribien. Det er et af verdens mindste, men tættest befolkede lande. Østaten er med sine 430 km² mindre end Bornholm, men har med næsten 300.000 indbyggere en befolkningstæthed, der er meget høj.

Barbados er kendt som ”rommens fødested”, da det var her hvor man første gang destillerede spiritus på sukkerrør. Kom med til Barbados når vi træder i rommens historiske fodspor. 

Sådan så det ud da vi var på Martinique i 2019

Værd at vide, hvis du køber billet til turen

Har du en afbestillingsforsikring? Mange har den inkluderet i deres indboforsikring, men vær sikker på at du har en. Hvis du brækker benet inden afrejse eller lign., så vil det ikke være muligt at få refunderet billetten, med mindre du har en afbestillingsforsikring.

Du kan tilkøbe en afbestillingsforsikring igennem Rom & Rejs til 455 kr. som er gældende fra indbetalingstatoen og frem til afrejse.

Hvis du rejser alene, vil et enkeltværelse koste yderligere 5.251 kr. Vi kan dog sagtens slå to solorejsende sammen på ét dobbeltværelse, og på den måde undgå tillægget. Det er dog betinget af at det er et lige antal solorejsende.

Har du spørgsmål?

Kontakt Mads Heitmann på 28 94 95 23 eller kontakt@romhatten.dk, hvis du ønsker mere information.BarbadosTilmeld dig nyhedsbrevet