Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

RoMads

Rang: Rombegynder

Min debut som romentusiast begyndte da min kone vandt en Ron Zacapa Centenario 25 XO i en facebook-konkurrence i 2015. Ja I har nok gættet at min kone ikke smagte ret meget af den. Navnligt fordi hun var gravid, og den skulle jo ikke blive for gammel ;-)
Jeg havde forinden, aldrig kendt til andet en rom & cola og Mojito. Men det var som om himlen åbnede sig, og efter at have prøvet en del af de mere mainstream rom, så som Ron Zacapa Solera 23, Ron Esclavo 15 og Centenario, er jeg blevet mere nysgerrig på de noget højere prisklasser, og har fundet kærligheden i eksempelvis Abuelo Port cask finnish og Compagnie des Indes Barbados 16 års 46%. Særligt Barbados har imponeret mig på det sidste. De rene dråber der kommer derfra er så englene synger :)
Jeg går i skrivende stund og venter på at modtage den klassiske Smith & Cross, da jeg gerne ville smage essensen af Jamaica. 
Min øvrige fremtid byder helt sikkert på mere fra Barbados og det må gerne være sammen med ægteskabet imellem Seale og Gargano

Øverst på ønskelisten lige nu, er Foursquare Triptych og Destino. Den nye destino er på trapperne, og håber jeg kan være heldig. Det er ikke mange der kommer til Danmark. 

Er en af de heldige der har fået fat på den nye AuRhum Integrity DOK.

46 år
2015
ca. 50
Mine top rom
  1. Compagnie des Indes Barbados, 46% Foursquare
  2. Smith & Cross Traditional Jamaica Rum 57% 70cl
  3. Foursquare Port Cask finish
  4. AuRhum Integrity
  5. Kintra Hampden 2009 8 års (DOK)
  6. Duncan Taylor Barbados 2000 15 års WIRD
  7. Depaz Hors d'age Port Cask Finish
  8. Mount Gay Black Barrel
  9. Plantation St. Lucia 2003