Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Jesperdus

Rang: Rombegynder
Novice med store armbevægelser - er der en rom jeg syntes er spændende, så tager jeg gerne det efterfølgende slagsmål med banken, hvis de øffer over det trælse tal på kontoen bagefter. Syntes rom er sindsygt spændende, men sidder ikke hver anden eller 7. aften og hælder det ned. 

Min dyrebareste flaske er en Rum V - 1400 sømil fra Skotlander. Den er der ikke taget hul på - jeg nænner det af en eller anden grund ikke. Min bedste flaske er også en Skotlander Rum IV (lakrids) - den smager sindsygt godt. Skotlander har i det hele taget deres egen fyldige plads i mit lille skab.

Rum der er lige lovligt nemt at drikke... Trés Hombres. En 13 old Bayan forsvandt på en enkelt aften, med lidt hjælp fra en ven. Syntes derefter, at der gerne må være en anelse udfordring i rommen, så man fremfor at lade den glide ned og bare gå efter en behagelig brandert, faktisk sidder og arbejder lidt med sagerne og smagsindtrykkene. Mange gange er det ikke kærlighed ved første sip - men den dybe kærlighed kommer stille og roligt som man lærer hianden at kende.

Sådan har jeg det ihvertfald.

Nå, men jeg er ren novice - så jeg har ikke nogen speciel rød tråd mht typer af rom. Derfor er et af mine store ønsker, at komme til en romsmagning, hvor udvalget er bredt og arrangøren kompetent og god til at formidle.
56 år
2013
ca. 15
Mine top rom
  1. Skotlander Rum IV (Lakrids)
  2. SKotlander Cask
  3. Ron Zacapa Centenario 23 år
  4. Trés Hombres 13 Y Old Bayan