Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

WORTHY PARK ROMSMAGNING: LIVE FRA JAMAICA

Skrevet d. 20-05-2021 af Mads "Romhatten" Heitmann

Det er med stor fornøjelse, at vi kan invitere til en unik virtuel romsmagning live fra Jamaica. Vi får nemlig besøg af Zan Kong som er brand ambassadør for jamaicanske Worthy Park Rum, og via en forbindelse fra Jamaica vil Zan gennemgå Worthy Park’s romportefølje. Mads Heitmann fra Romhatten.dk er tovholder på aftenen.

LÆS MERE HER OG KØB BILLET I DAG

Worthy Park Estate er en gammel sukkerrørsplantage som har rødder helt tilbage til 1670. Destilleriet stoppede dog destillation af rom op igennem 1960’erne, men genstartede deres romprogram i 2005. Worthy Park er en single estate romproducent, hvilket betyder at alt fra sukkerrør til flaske er produceret i eget hus. Det er helt ekstraordinært at se i dag, hvor de fleste producenter køber sig til ingredienser fra andre lande. Worthy Park laver udelukkende batch-destilleret, som efterfølgende modnes og tappes på den gamle plantage. 

Facebook Event Cover 

Smagningen byder på hele tre nyheder samt to helt særlige romprøver fra destilleriet, som ikke kan købes i handlen. Derudover skal vi også smage på den klassiske Worthy Park Single Estate Reserve Rum samt to udgaver fra destilleriets romserie ’Rum Bar’.

LÆS MERE HER OG KØB BILLET I DAG

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!

Tilmeld dig nyhedsbrevet