Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Romskolen: Romsmagninger i fem forskellige byer

Skrevet d. 02-10-2018 af Mads "Romhatten" Heitmann

Hvad er rom egentlig? Hvor kommer det fra? Hvordan produceres det, og hvorfor smager de forskellige rom som de gør? Få svar på al dette og mere til, når vi inviterer til Rom-skolen romsmagning med Romhatten.dk, i fem forskellige byer i Danmark; Aarhus, Aalborg, Odense, Herning og København.

Se datoer for arrangementer her, og køb billet.

Vi laver nu en række romsmagninger som vi kalder for ”ROM-SKOLEN” – altså romsmagninger der tager dig tilbage på skolebænken. En skolebænk hvor man skal indtage alkohol, vel at mærke.

Til disse arrangementer vil du blive stopfodret med nyttig rom-information, om alt indenfor rommens verden; romhistorie, romproduktion, markedsføring af rom, regler for romproduktion, tips og tricks til hvordan du nyder din rom optimalt, og hvordan du udvælger den rigtige rom.

Under romsmagningen kommer du til at smage på et bredt udvalg af rom. Rom indenfor flere stilarter og som er lavet ud fra vidt forskellige produktionsmetoder, og fra forskellige steder i verden. Desuden vil du også få en smagsprøve af ægte sukkerrørsmelasse.

Billetto Cover (2)

Selve romsmagningen har foredragsformat, så det eneste du selv skal gøre er at læne dig tilbage og nyde rommen, præsentationen af de otte forskellige aftapninger samt fortællinger fra Caribien.

Efter smagningen vil man have mulighed for at købe de smagte aftapninger til fordelagtige priser samt en signeret udgave af ”Rombogen – Opdag de gyldne dråber”.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i rommens tegn

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Romsmagning, Romhatten, RomskolenTilmeld dig nyhedsbrevet