Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Romhattens Lækre Rom-is

Skrevet d. 27-10-2012 af Mads "Romhatten" Heitmann

Rom har en naturlig sødme der gør, at den er ideel til desserter. Man kan både drikke den ved siden af sin dessert ret, men man kan bestemt også integrere rommen i sin dessert. Jeg selv nyder meget at bruge det i en is-dessert. Is med smagen af rom er helt igennem eminent. Man skal selvfølgelig ikke bruge så meget rom, at gæsterne bliver fulde, men man skal bruge så meget at smagen træder igennem.

Dette er en opskrift til Romhattens ”hjemmelavet” rom-is, til 6 pers.

Du skal bruge:
- 2 L alm. vanilje is
- ¼ L fløde
- 4 Daim Chokolade Bars
- 6 cl. El Dorado 12 års rom

Sådan gør du:
1. Du pisker fløden, til den er nogenlunde fast (ikke lagkage-fast)
2. Du snitter Daim barene ud i passende stykker
3. Du tilsætter fløden og rører det hele sammen
4. Nu tilsætter du rommen og rører det godt igennem, så det fordeler sig pænt.
5. Så lægger du isen på frys til den er frossen. Helst natten over.

Nu har du en lækker rom-is der sparker benene væk under alle.

Enjoy

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!



Opskrift, Mad & Rom, Dessert



Tilmeld dig nyhedsbrevet