Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Romhatten Fadandel

Skrevet d. 04-02-2021 af Mads "Romhatten" Heitmann

Drømmer du også om at eje din egen tønde med rom fra Caribien? Med Romhatten Fadandel har du muligheden. Vi tilbyder nemlig privatpersoner at købe andele af hele tønder med rom, som modnes i Danmark. Om du vil købe en eller flere andele er op til dig selv.

Når man køber en andel af en tønde med rom, så deler man fadet med andre andelshavere. Man kan være helt op til 20 personer, som køber andelsprocenter i det samme fad. Mads Heitmann fra Romhatten er tovholder på projektet, og udvælger de tønder med rom som sælges som fadandel. Ved købet modtager man et officielt andelsbevis.

Læs mere om den første fadandel som allerede er til salg på romhatten.shop

Når rommen påfyldes en tønden, vurderes det hvor lang tid rommen ca. skal modne. Som regel bestemmer vi, at rommen som minimum skal ligge mellem 3-5 år, men dette varierer alt efter fadets type og størrelse samt rommens DNA.

Når vi vælger at rommen skal tappes på flaske, vil andelshaverne modtage andelen tappet og etiketteret.

Den første rom som vi tilbyder i Romhatten Fadandel er en rom fra Jamaica, nærmere bestemt fra destilleriet New Yarmouth. Rommen har siden januar 2020 ligget på fad, og det forventes at vi tapper rommen i januar 2025.

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!FadandelTilmeld dig nyhedsbrevet