Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Rom & Ginger Ale

Skrevet d. 27-10-2012 af Mads "Romhatten" Heitmann

Du skal bruge:
- Masser af isterninger
- 1/8 limefrugt
- En god rom
- Ginger Ale Sodavand

Fremgangsmåde:
1. Fyld et glas HELT op med isterninger. Mange bruger ikke is nok, og får derfor ikke det optimale ud af deres drink. Ved brugen af masser af is undgår man, at isen når at smelte så meget, at drinken bliver ”vandet”. Derudover får man en iskold drink, og det er nu det lækreste.

2. Skær en lime ud i 8 lige store stykker. Det er vigtigt, at man få saften fra limen ud i glasset, da drinken først bliver rigtig lækker, når kombinationen af surt og sødt er tilstedeværende. Læg det pressede stykke lime ned i glasset.

3. Vælg en god rom og tilsæt efter eget valg. Det er en dum skrøne, at man skal bruge ”slave”-spiritus til at blande drinks. Jo bedre en rom man bruger, jo bedre en ”Rom & Ginger Ale” får man. Der er dog ikke nogen grund til at bruge en utrolig dyr 23års rom, da Ginger Ale skærer de meget nuancerede smagsnoter af. Det kan derfor betale sig, at bruge en El Dorado 12 års rom eller en Malteco 10års. Dette er ubetinget de bedste romme at bruge til denne drink.

4. Tilsæt nu Ginger Ale.

Nu har du en frisk og lækker drink, der er anderledes. Den fungerer godt som et frisk afbræk, hvis man drikker "Rom & Cola" en hel aften.

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Rom, Drink, El Dorado, OpskriftTilmeld dig nyhedsbrevet