Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

ONLINE ROMSMAGNINGER FOR VIRKSOMHEDER

Skrevet d. 11-03-2021 af Mads "Romhatten" Heitmann

Det er i dag et år siden at Mette lukkede ned for landet, og ligesom mange andre selvstændige tænkte jeg; ’FUCK, hvad sker der nu?!’ Før COVID-19 indtraf afviklede jeg omkring 60-80 fysiske romsmagninger om året, noget som med ét blev fuldstændig umuliggjort … troede jeg. Heldigvis gik der ikke længe før de første virksomheder kontaktede mig, og spurgte om det var en mulighed, at lave online romsmagninger over ’Teams’ eller lign. Og ja, det var naturligvis en mulighed, en mulighed som rigtig mange virksomheder har gjort brug af siden da! Hvor der er vilje, er der vej, og alle veje fører som bekendt til rom. Det er superfedt, at folk bare har været omstillingsparate, og selvom en online romsmagning naturligvis ikke helt er det samme som en fysisk begivenhed, så fungerer det rent faktisk skidegodt!

Hvis du tænker at en online romsmagning kunne være interessant for din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@romhatten.dk, så vi kan tage en snak om netop jeres behov.

I aften afholder jeg en online romsmagning for en virksomhed i Aarhus – vi bliver i alt 75 deltagere, som sammen (men hver for sig) skal nyde de gyldne dråber.

Skål, og tak!

NB: Billedet er naturligvis taget før COVID-19.

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Romsmagning, RomhattenTilmeld dig nyhedsbrevet