Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Ny bog om rom udkommer efteråret 2015

Skrevet d. 05-08-2015 af Mads "Romhatten" Heitmann

Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg kommer med en bog om rom den 29. september. Bogens titel er ROMBOGEN og er forfattet af Mads Heitmann og Rasmus Brøchner Hansen, og udgives af JP/Politikens Forlag.

Rombogen henvender sig til allerede etableret romdrikkere såvel som til nybegyndere. Bogen er skrevet af to romnørder, og er; bogen som vi selv gerne ville have læst da vi begyndte at interessere os for rom.

Med meget lidt dansk romlitteratur på markedet tror vi på, at Rombogen rammer et stadigt større rominteresseret publikum, som hele tiden efterspørger mere viden på området. I bogen berører vi derfor både historien om rom og produktion af rom, samtidig med at vi går i dybden med 40 forskellige flasker/producenter - 40 flasker rom, som alle er vigtige eller nødvendige ift. at forstå rom fuldt ud.

Rombogen fortæller dig alt hvad der er nødvendigt at vide om rom - anekdoter, produktion, historie og meget, meget mere. Udgivelsen er på i alt 265 sider i et format der hedder 190x250 mm.

Hvor kan man købe bogen

Køb/forudbestil Rombogen her!

Rombogen udgives den 29. september og herefter kan du købe bogen stort set alle steder. Hos boghandlere, vin/spiritus forhandlere og på forskellige webshops - du kan sågar købe bogen af mig personligt inkl. autograf på en af mine mange smagninger. Prisen på bogen kan variere, men den vejledende udsalgspris er 300 kr.

Historien bag bogen

Jeg, og min medforfatter Rasmus, besluttede i april 2014 at kontakte Politikens Forlag. Kontakten til forlaget omhandlede en idé om at udgive en ny bog om rom. Politikens Forlag var fra start med på ideen, og et længere forberedelsesarbejde gik herefter i gang. Det efterfølgende år gik med research, med at opbygge bogens struktur og naturligvis med at skrive alt indholdet til de ca. 265 sider. Dette har resulteret i en bog, som vi selv ser som “værket” inden for dansk romlitteratur. Det er i korte træk bogen, som vi gerne selv ville have læst da vi i sin tid begyndte at interessere os for rom.

Jeg håber, at du vil tage godt imod ROMBOGEN, og at du vil anbefale den til alle dine romdrikkende venner.

Med venlige romhilsner
Mads

Skrevet af: Eigon Vilhelmsen d. 08-08-2015 09:41
Hej Mads
Det lyder spændende med din nye bog.
Som helt ny romnyder har jeg haft stor gavn af dine anmeldelser til at finde interessante romme, der matcher min smag.
En bog, der giver mere baggrund, vil helt klart finde en plads på min reol.
Giver bogen også forklaringen på hvor tilnavnet Romhatten stammer fra😀
Mvh
Eigon
Skrevet af: Mads Heitmann d. 10-08-2015 14:50
Hej Eigon

Mange tak skal du have. Jeg er sikker på at du vil nyde at læse den nye bog :)

Nej, bogen kommer ikke med nogen forklaring på hvordan "Romhatten" er opstået. Dog kan jeg fortælle dig, at navnet er noget jeg blev kaldt (stadig bliver kaldt nogen gange) i gymnasiet. Primært fordi jeg drak meget rom dengang. :)
Skrevet af: Bo Meier d. 15-08-2015 03:03
Hej Romhatten!

ENDELIG kommer der noget nyt og forhåbentlig godt litteratur om verdens bedste spiritus - ROM. Jeg har længe søgt efter en god og fyldestgørende bog, men det danske marked har ikke kunne byde på meget. Så jeg glæder mig til din/jeres bog udkommer.

Jeg er en stor fan og bruger af din side og hvis bogen bare tilnærmelsesvis er lige så god, så bliver den et sikkert hit hos mig.

Med venlig hilsen
Bo Meier
Skrevet af: Mads Heitmann d. 16-08-2015 17:19
Hej Bo.

Det glæder mig at du ser frem til bogen. Det gør jeg også. :) Og mange tak for din support.

Mvh Mads
Skrevet af: hyllinge66 d. 28-09-2015 17:35
Ja så er det imorgen kl.10 i boghandleren, jeg får bogen, ringede lige idag og den var kommet og lå klar men jeg måtte først få den imorgen 😄😄 Jep det er rigtig tolket at jeg glæder mig😂😂


Historie, Rom i Danmark, Romproduktion, Romproducenter, RombogenTilmeld dig nyhedsbrevet