Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Jeg har købt et fad rom fra Guyana

Skrevet d. 19-12-2016 af Mads "Romhatten" Heitmann

I foråret 2015 modtog jeg en række fadprøver med henblik på at købe en single cask aftapning igennem Florent Beuchet og hans rommærke Compagnie des Indes. Jeg valgte mellem ca. ti prøver fra Florent, og mit valg landede på en ti år gammel Port Mourant-aftapning på 57,5 % alkohol.

Det er ikke første gang, jeg køber en speciel aftapning - for snart to år siden købte jeg en fadandel igennem Plantation, som kom fra henholdsvis Barbados og Grenada. Denne aftapning er forlængst forsvundet, og derfor købte jeg en ny omgang “Romhatten Rom”.

Compagnie Des Indes Port Mourant 10 Years Bottled For Romhatten 1

Udvalgt af og aftappet specielt for Romhatten.dk

Den nye aftapning fra Guyana er tappet ved fadstyrke og kun i 250 eksemplarer. Jeg kan godt lide rom - det er der vidst ingen tvivl om - men jeg kan selvfølgelige ikke drikke 250 flasker rom selv. De specielle aftapninger, jeg anskaffer mig, indkøbes naturligvis med henblik på de mange romsmagninger, jeg afholder igennem året. I 2016 har jeg afholdt ca. 65 smagninger landet over - både private og offentlige romsmagninger … og så skal der altså noget rom til.

Min nye aftapning er en kraftfuld størrelse, som i duft og smag byder på brændt karamel, egetræ, mint, læder, citrus og ikke mindst blå ost. En eksplosion af smagselementer, som er yderst vedvarende - en kæmpe oplevelse for alle dem, der elsker Port Mourants unikke stil.

Hvis du synes, at Compagnie des Indes Guyana Port Mourant 10 Years Old 57,5% ser spændende ud, så kan du smage den til en af mine romsmagninger. Rommen er en del af de fleste af mine smagninger i 2017 - og hvis du kan lide den, så har du naturligvis også mulighed for at købe en flaske med hjem efter smagningen.

Se mine offentlige smagninger her ...

Jeg kan også bestilles til en privatsmagning. Se priserne her. 

Skrevet af: Larsa d. 27-12-2016 16:07
Hvordan kan jeg komme til at smage den, hvis jeg bor i Korsør?
Mvh. Lars


Romsmagning, RomfadTilmeld dig nyhedsbrevet