Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Cocktail-smagning - Den Store Romdag 5.0

Skrevet d. 01-04-2019 af Mads "Romhatten" Heitmann

Den Store Romdag er tilbage - det er nu 5. år i træk.

I år er temaet ”Rum Cocktails”, og det betyder at vi skal smage på en masse spændende rom i forskellige cocktails, til den sædvanlige smagning som vi traditionen tro afholder på Oops-terrassen.

Køb billet her.

Cocktail-smagningen skyder dagen i gang og finder sted fra kl. 14.00-16.00, hvorefter festlighederne tager fart med udendørs DJ, cocktailbar, prøv-lykken-rom-dam, sand under fødderne og solskin i lange baner.

Mads Heitmann og Lauge Kjær fra Romhatten.dk er værter ved cocktail-smagningen, og præsenterer deltagerne for seks enestående cocktails, hvoraf de selv har kreeret flere af dem til smagningen. Under smagningen vil du få præsentationer af de forskellige rom, historierne bag de enkelte cocktails og how-to-make-it forklaringer. 

Den Store Romdag5 Billetto Cover

Program for smagningen:

1. Classic Daiquiri med Veritas Rum 47%
2. Dirty Barbados med The Real McCoy Rum 12 Years 46%
3. Rum Punch med El Dorado 15 Years Old 43%
4. Rum Sour 
med Ron Millonario 15 Solera Rum 40%
5. Rum & Sherry Old Fashioned med en overraskelse
6. Mai Tai med Chamarel VS Rum 40% og Smith & Cross Jamaica Rum 57%

NB: Alle serveres i normal størrelse á minimum 4 cl. rom pr. cocktail. I alt 28 cl. rom pr. person. Man kan ikke køre hjem.

Pris for deltagelse pr. person: 399,-

Smagningen starter den 15. juni kl. 14.00 på Oops, Frederiksgade 26, 8000 Aarhus C. Smagningen tager mellem 2 og 2,5 time.

Ligesom sidste år laver Oops en ”fiskedam” med over 130 forskellige rom. På den måde kan man ”prøve lykken” i romfiskedammen. Det koster kun 70 kr. pr. fangst og så har man mulighed for at ”fange” nogle meget dyre og eksklusive aftapninger.

Sulten?

Til de sultne vil der være mulighed for at bestille en tapas, som kan nydes eftercocktail-smagningen. Tapasanretningen bestående af fire slags oste og fire slags pølse herunder bl.a. serranoskinke, comte, chorizo & tomme de savoie. Det hele bliver naturligvis serveret med lækkert brød inkl. oliven, mandler, artiskok, hjemmelavede tapenader samt hjemmelavede aioli.

Prisen for tapas er 115,- pr. person (skal forudbestilles via billetto).

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!

Tilmeld dig nyhedsbrevet