Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Armagnac Master Class med Darroze Bas-Armagnac

Skrevet d. 15-10-2019 af Mads "Romhatten" Heitmann

Armagnac Master Class med Darroze Bas-Armagnac 

Romhatten.dk præsenterer: Armagnac Master Class med Marc Darroze fra Darroze Bas-Armagnac

En sjældent set spiritussmagning rammer Aarhus den 13. november 2019. Kom og oplev den franske brandy-type armagnac, og smag på helt op til 60 år gamle dråber - i alt otte forskellige luksusaftapninger er på programmet fra Darroze Bas-Armagnacs. Kom og få en spiritusåbenbaring for KUN 250,-!

Køb billet her.

Aarhus får besøg af ingen ringere end Marc Darroze, legendarisk producent og uafhængig aftapper af den bedste armagnac på markedet. Marc Darroze er manden bag Darroze Bas-Armagnacs og er uden sammenligning den største profil indenfor armagnac-kategorien. Han begyndte at arbejde med Darroze-brandet tilbage i 1996 sammen med sin far, som i 1970’erne opbyggede Darroze Bas-Armagnacs. I dag leder Marc virksomheden fra Roquefort i Sydfrankrig, hvor han både destillerer, opkøber og lagrer armagnac af førsteklasse. Nu kommer han for første gang til Danmark, hvor han vil lave en meget eksklusiv smagning i Aarhus.

Program for smagningen:

  1. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 8 Years Old 43 % (flaskepris: 439,-)
  2. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 20 Years Old 43 % (flaskepris: 749,-)
  3. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 40 Years Old 43 % (flaskepris: 1499,-)
  4. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 60 Years Old 42 % (flaskepris: 5699,-)
  5. Darroze Bas-Armagnac 1993 Domaine de Salié 25 Years Old 48 % (flaskepris: 899,-)
  6. Darroze Bas-Armagnac 1989 Chateau de Lahitte 29 Years Old 47,5 % (flaskepris: 999,-)
  7. Darroze Armagnac-Tenareze 1976 Domaine de la Poste 43 Years Old 47,4 % (flaskepris: 1399,-)
  8. Darroze Bas-Armagnac 1969 Domaine de Bellair 49 Years Old 45,4 % (flaskepris: 2599,-)

Med dette program kommer vi til at smage på meget unikke og ældgamle dråber - der vil være garanti for enormt store smagsoplevelser. Flaskerne som åbnes på smagningen har en samlet værdi af mere end 14.000 kr. Billetprisen er kun 250 kr. hvilket er uhørt billigt ift. det vi skal smage på. Så tøv ikke med at tilmelde dig, da der er et begrænset antal pladser.

Pris pr. deltager er kun 250,-

Lokation: KlostergadeCentretKlostergade 37, 8000 Aarhus
Dato: 13. november
Start: kl. 19.00
Varighed: 2-3 timer
Sprog: Engelsk

Efter smagningen vil ovenstående flasker naturligvis være til salg til en god pris.

Flasker Cover

Den 13. november åbner vi bl.a. armagnac som blev destilleret helt tilbage i 1960’erne samt et blend som indeholder minimum 60 år gamle dråber. Hvornår har du sidst smagt spiritus med 60 år på bagen? Du vil IKKE misse denne mulighed.

Tilbage i oktober 2018 afholdte vi hos Romhatten.dk en spiritus-smagning for romdrikkere, som både havde bourbon, single malt, cognac, mezcal, gin og naturligvis armagnac på programmet. Efter smagningen viste det sig at 30/34 af deltagerne foretrak den gamle armagnac fra Darroze, frem for de andre spiritustyper. Det er en god indikator på hvor lækkert, og ikke mindst hvor undervurderet armagnac er.

For dem der var så heldige, at få billet til vores armagnac-arrangement med Darrozes Export Manager Géraud Chamboissier på Oops tilbage i november 2018, kan det siges, at der blot vil være én genganger på programmet, nemlig den 60 år gamle Grand Assemblage. Så der vil altså være masser af nye aftapninger på programmet, til dem der deltog sidst...

Normalt arrangerer vi hos Romhatten.dk romsmagninger, men denne gang gør vi en undtagelse. Efter et besøg hos Darroze Bas-Armagnacs i Gasgogne i sommers, har vi virkelig fået øjnene op for de ædle druedråber. Derfor slog vi naturligvis til da vi fik mulighed for, at lave en smagning i Danmark med selveste Marc Darroze.

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Armagnac, Spiritussmagning, DarrozeTilmeld dig nyhedsbrevet