Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

ÅRETS ROM 2022 PÅ ROMHATTEN.DK

Skrevet d. 29-12-2022 af Mads "Romhatten" Heitmann

2022 har været et godt år for Romhatten. Der kom igen rigtig god gang i de fysiske romsmagninger samtidig med at vi sideløbende har afholdt flere virtuelle smagninger – dette gør vi naturligvis igen i januar 2023 – hvis du skal nå at være med, så kan du stadig nå at købe billet her.

Derudover blev det til tre udgivelser i Romhatten Cask Selection-serien, og vi glæder os til at løfte sløret for nye og spændende udgivelser i 2023.
Men nu til årets sidste manøvre; kåringen af ÅRETS ROM. Hvert år udvælger vi én særlig aftapning som vi har smagt det forgangene år, og kåre denne som "årets rom". Årets rom skal opfylde en række krav for overhovedet at komme i betragtning. Rommen skal naturligvis holde et højt niveau rent smagsmæssigt, have en rimelig pris, være tilgængelig på markedet og ikke mindst kunne noget nyt og spændende.


I år vil vi gerne slå et slag for, for nogen, en lidt anderledes romtype… Se med her, hvor vi løfter sløret for hvad DU skal ud at have fat i næste år – eller måske endda i morgen, så du kan nå at skaffe den til nytårsaften.

Se videoen hvis du vil se os kåre årets rom:

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Årets romTilmeld dig nyhedsbrevet