Whiskyhatten.dk - Stedet for whiskyelskere
Om os
Kontakt
Log ind med facebook Login  
Opret bruger
Brugernavn eller adgangskode er forkert
Brugernavn påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk
Navn påkrævet
E-mail påkrævet
Adgangskode påkrævet
Luk

Årets Rom 2020 på Romhatten.dk

Skrevet d. 30-12-2020 af Mads "Romhatten" Heitmann

2020 er ved at gå på hæld. Det har for mange været et ganske forfærdeligt år, og COVID-19 har fyldt utrolig meget over alt i samfundet. Men for Romhatten.dk har 2020 været et utroligt begivenhedsrigt år. Det har været et år med mange romsmagninger, hvor langt de fleste er afholdt over internettet – faktisk var 2020 året hvor vi afviklende vores allerstørste romsmagning nogensinde med næsten 1000 deltagere. Vi afholder desuden en lign. romsmagning i januar 2021 – du kan læse mere om denne begivenhed her.

2020 var også året hvor jeg i samarbejde med Politikens Forlag udgav bogen ’Caribisk Rom – Et Hav af Smag’ - den kan du læse mere om og købe her. Romhatten.dk kunne desuden fejre 10-års jubilæum i 2020, og dette fejrede vi med at udgive en jubilæumsrom i samarbejde med Rhum Clément – denne rom blev udsolgt på under 24 timer.

På romhatten.dk blev det til i alt 40 romanmeldelser i løbet af 2020, og så sluttede vi året af med at udgive den første rom i vores nye romserie, ’Romhatten Cask Selection’. Det første fad i denne serie blev en 10 år gammel tropisk modnet rom fra Hampden Estate – den første officielle single cask fra Hampden Rum på det danske marked. Denne rom blev revet væk og udsolgt på under 2 min. Det var ret vildt!

Jeg vil gerne have lov til at sige tak til jer alle for al støtten i 2020. Tak!

Se kåringen af 'Årets Rom 2020 på Romhatten.dk'

Vanen tro slutter vi året af med at kåre ’årets rom på romhatten.dk’. Hvert år udvælger vi en særlig aftapning som vi har anmeldt det forgangene år, og denne kåres som "årets rom". Årets rom skal opfylde en række krav for overhovedet at komme i betragtning. Rommen skal naturligvis holde et højt niveau, have en rimelig pris, være tilgængelig på markedet og ikke mindst kunne noget nyt og spændende.

Se videoen hvis du vil se os kåre årets rom:

Der er endnu ingen brugere der har kommenteret på dette.
Vil du være den første? Log ind her!Årets RomTilmeld dig nyhedsbrevet